Pro... Tebe!

Pro... Tebe!

Anotace: Už to tak bývá... vrať se mi!

Tak jako záblesk z čistého nebe,
tak já jsem našla i ztratila Tebe.
Na křídlech andělů zmizel jsi v dáli,
odnesli ode mě, netušíc vzali.
Jen odkaz v srdci zůstal jak znamení,
zůstal tam, kde láska má pramení.

První paprsky dopadly na Tvou tvář,
všude je tma a Ty jako zář,
mi dodáváš... odvahu do těla
a to už léta jako bych věděla,...
že Ty jsi ten anděl jež mi jiného vzal,
namísto něj lásku svou dal.

Nasednu na křídla, poleďme do nebe,
mé srdce nedýchá, přebýva pro...Tebe!
Autor Truckwita, 09.06.2007
Přečteno 787x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, hitaschi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí