Odešel

Odešel

Anotace: ..každému z nás už někdo někdy odešel..

Odešel a s ním vše co bylo kolem
vzal s sebou všechno,
i to prázdno co tu bylo když tu nebyl.
Sobecky si vzal i to
co mu jednou mohlo patřit
a neptal se
co na to já.

Nechal mě tu sedět,
nenechal mi tu ani tu samotu.
Kde vzal to právo?
Tu drzost,
sebrat se a odejít se vším,
co jsem kdy měla?

Odešel a s ním i všechny moje naděje na čas,
který by to všechno vyléčil,
který by mi vše jednou vrátil zpátky.

Tolik prázdných slibů bylo,
tolik snů a nadějí.
A teď je všechno pryč.
I on.

Proč je tak těžké začít znovu,
když se Ti ztratí světlo

..na konci tunelu?
Autor vjeraa, 12.06.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď ráda, že odešel...

12.06.2007 12:14:00 | Gregy

Je to znamenité, Věruško !

12.06.2007 11:28:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí