Mrtvá múza

Mrtvá múza

Anotace: každej občas pocítí beznaděj samoty...

Kulka letí, vzduch se čeří,
tomu nikdo neuvěří.
Že zvládla jsem tu strašnou věc,
v krimu na mě čeká klec.

Zabila jsem jí tu děvku proradnou,
rodiče se za mne hanbou propadnou.
Jenže mě je to jedno, naprosto fuk,
cestu mi už nezkříží jedinej kluk.

Žádnej amor už šípy nestřílí,
ustřihla jsem ty jeho křídla motýlí.
Nebude už víc pro lásku soužení,
v nocích ledových po dotycích toužení.

Už toho mám tak akorát dost,
nikdo už na de mnou nebude mít moc.
Jen já sama svůj život ovládám,
všichni ostatní ať vlezou mi na záda!
Autor Roxan, 13.06.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí