Opět ty

Opět ty

Anotace: ..asi sem se opravdu zbláznila....ale z lásky k němu!..

Před tím, než půjdu spát
pošlu ti polibek - ač jen vzdušný -
o ten pravý asi už nestojíš.
Do noci budu si s tebou hrát,
povídat, vzpomínat a smát
- i když jen v mé mysli, vždyť to víš -
Nez zavřu oči, podívám se na dlaň mou
a pak na tu tvou..vložím je do sebe,
sevřu a vzpomínám jak oba jsme se tiskli
- a dál se toulám minulostí -
když drželi jsme se v obětí,
když nosil si mě na rukou
- to bylo krásný, to bylo dojetí -
A než usnu s touhou, přitulím se k tobě
a ucítím tvé tělo na (sobě)
- škoda že to bude jen mizivý pocit -
ale z mé mysli tě nesmažu nikdy!
Autor Jean89, 13.06.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí