Zklamal jsem . .

Zklamal jsem . .

Anotace: ..

Spáchal jsem zločin,
nejhorší ze všech,
zničil jsem krásu,
povadla na rtech..

Zbořil jsem hrad,
z písku a kamení,
postaven z lásky,
co v srdci pramení,

Ranil jsem Tě,
svou hrubostí,
zlomil a odložil,
v postraní a zapomnění...
Autor Roger, 14.06.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak spěchej, kup kytici růži, ta zabírá vždycky...

14.06.2007 06:37:00 | frany73

Ledasco se dá napravit...

14.06.2007 02:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí