Odpoveď Andrejce

Odpoveď Andrejce

Anotace: ....

jako když se probudím do krásného rána
z temného nočního snu
tak se teď cítím má drahá
tak prožívám lásku posledních dnů

co bylo je už pryč
zapomenuty dny kdy jsem jen doufal
kdy měl jsem jen sny a jinak nic
kdy jsem si každý večer zoufal

teď už nepíšu smutně
neumím to když šťastný sem
lásko zůstaň prosím u mě
jsi pro mě jako celá zem
Autor Peavey, 14.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí