Miluji....

Miluji....

Anotace: ....jen takový pokus o klišé........

Miluji,když úsměv
rozlyje se Ti po tváři.
Jak všechno kolem se rozzáří!
Dva ohníčky
v očích Ti zahrají.
Motýli v břiše
to vábivě poznají.

Miluji,když pohladíš
mě po tvářích.
Přesně,jak píše se to
ve starých pasážích.
Pasážích,
které psala ruka milovníka
.....snad i trošku podvodníka.

Miluji,když můžu
nablízku Ti být,
já neskromná....
...nestačí mi jen snít.
Sny nemůžeš uchopit...
..ač jsou,tak tvárné.
Bez Tebe je všechno najednou,
tak marné.

Miluji,když políbit
Tě smím,
jsem jako v pohádce,
ale já bdím.
Tisíc a jedna noc
nestačili by na odříkání děje.
Ať se klidně,kdo chce směje.
Já protančím s Tebou více,
jak tisíc a jednu noc....
...každý zamilovaný přec má
takovouto moc.
Autor Haydée, 15.06.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je výborná, Haydée, jen ti přeju, aby se ti motáli už nikdy nerozlyli :o)))

15.06.2007 08:18:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí