Srdce na dlani?

Srdce na dlani?

Anotace: .......

Žít se srdcem na dlani
se mnohdy nevyplácí.
Je to hořké poznání.
Prý se láska vždycky vrací
k tomu, kdo ji rozdává.

Já však na ni čekám marně.
Možná je to chyba má...
možná..kdo ví? každopádně
srdce na dlaní být nemá
a tak ho zamknu do skříňky.
V duši smutek, ústa němá,
zůstanou jen vzpomínky.
Autor danav, 15.06.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..nedělej to...raději se kolem sebe pořádně rozhlídni;o)

15.06.2007 08:51:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí