Loveless...

Loveless...

Anotace: Už zase píšu o lásce, možná... asi ne... o ničem jiným... Beloved a Loveless jsou jména použitá z shonen-ai anime Loveless!

Mít tak někoho,
tu možnost milovat.
Mít tak někoho,
tu možnost zradit.

Najít někodo, kdo nás
bude mít rás.
Najít někoho, kdo nás
může zranit.

Milovat a znát,
že naší lásku vrátí.
Milovat a znát,
co nám chvíle zkrátí.

Doufat a vědět,
co vše můžeme mít.
Doufat a vědět,
o čem zrovna sníš.

Snít, toužit, chtít,
to vše a ještě více mít.
Snít, toužit, chtít,
ta slova znát, ale nechtít.

Nemilovat a nevědět,
o co tím přijít.
Nemilova a nevědět,
kam Amor dneska přilít.

Nevěř, že se něco změní,
že láska časem odezní.
Nevěř, že se něco změní,
zvuk lásky dneska nezazní.

Nezapomenu,
i když tobě se to může stát.
Nezapomenu,
vždy nechám si o tobě zdát.

Loveless, jméno prokleté,
bude dneska nocí znít.
Loveless, jméno zakleté,
bude svůj sen navždy snít.

Až světlo zhasne,
tma všechno pohltí.
Až světlo zhasne,
žal nás dva zahltí.

Možná si vzpomenem,
kde srdce nám zůstalo.
Možná si vzpomenem,
co naší lásku zklamalo.

Nemyslím si však,
že ty někdy prozříš.
Nemyslím si však,
že náší lásku pohřbíš.

To už se stalo,
toho příčinou jsem já.
To už se stalo,
teď světlo zkomírá.

Miluji,
jak něžně to znít.
Miluji,
jak troufalé to použít.

Loveless,
dnes navždy k nám přijde.
Beloved,
dnes navždy pro nás dva -
zajde...
Autor Mania Dardeville, 15.06.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí