Co holky chtějí?

Co holky chtějí?

Anotace: Ani to není moc báseň...Spíš takovej text, který mi vytanul na mysli při cestě z restaurace, kde jsem zažil poměrně nepříjemný rozhovor se svojí bývalou...

Holky prej chtěj,
aby vo ně muž bojoval.

Holky chtěj,
aby si nima nikdy nebyl jistej,
aby je stále dobýval.

Prej sem se málo snažil,
nechal náš vztah vyhasnout.

Prej sem dost nebojoval,
to co sem předved
prej nebyla
válka
o ženskou přízeň.

To ne.

Byla to genocida mejch
oblíbenejch
iluzí.

Kolem je ticho
a země nasáklá krví
si prwotně vomakává padlý,
který by tu vlastně neměli bejt.

Tady přece nikdo nebojoval.
Tady nikdy nedošlo k válce.

Zvláštní.

Dodnes platím reparace.
Autor Niktor, 15.06.2007
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně hustý.Skvěle napsaný a tn konec je fantastickej!

15.06.2007 22:45:00 | shaakti

Tak to je drsny... podobnej, hodne podobnej rozhovor sem mela nedavno ja se svym byvalym...

15.06.2007 20:45:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí