Dopis

Dopis

Anotace: ...

Nevím co na papír psát,
snad jen to,
že měl jsem vás rád.

Měl jsem rád svět,
ale ne život svůj,
chtěl bych to vrátit zpět,
říkal jsem si,hlavně nemiluj.

Láska zradila
a láska ublížila,
rodina radila,
že moc se přiblížila.

Když odcházela jsi,
křičel jsem:"Stůj!
Co teď budu dělat?
Vezmu si život svůj"

Takhle končí moje slova,
příště to můžu zkusit znova.

V jiném těle,
s jinou duší,
jednou snad dobře,
dopadnout to musí.
Autor Anejet, 15.06.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí