Netušíš

Netušíš

Anotace: přepadla mě melancholická nálada:-(

Bouřkové mraky zakryly slunce
země potemněla
Stíny proměnily radost mého srdce
v zaprášená prázdná místa

Netušíš, jak moc cítím se sama
když padá voda z nebe
Netušíš, jak hořká je slza
co právě utkvěla mi na řase

Cítím se tak podvedená a zrazená
když čekám na splnění tvého slibu
a když nedočkávám se

Za to Ti trpkou vinu na prsa kladu
že ublížil´s mi - zase...
Autor Ishtar, 16.06.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

samota... a ještě zklamání... dobře popsané pocity...

24.08.2007 23:14:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí