Nevzdám to

Nevzdám to

Anotace: ..s věnováním jedné slečně :)

Stala ses mým zvykem,
za tu dobu co tě znám.
Jednou řek jsem "Počkám si!",
vždyť já nespěchám!

A pálí mně oči,
když vidím že jsi sama.
Možná to zní vtipně,
ale jsi v mém životě daná.

Byla by snad chyba,
promluvit na tebe?
Vím, za to co jsem ti zpusobil
nepůjdu do nebe.

Budu na tebe čekat
i po léta celá
a jenom tak nepřestanu
i kdybys mně nechtěla.

Není se za co stydět - mám tě rád!
Mám být láska nebo kamarád?
Teď snad vše si můžeš přát,
vše se pokusím ti dát!

Mám tě rád!
Autor Gazda, 16.06.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty máš ale trpělivost..

16.06.2007 21:25:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí