Mys láska.

Mys láska.

Anotace: Život je plavba po moři,samá vlna nahoru a dolu,semtam bouřka a bezpečí přístavu.

Má milá družko,co trávíš semnou chvíle,
chci ti jen říct,jak vážím si tvé píle.
Jsi můj maják v rozbouřeném moři,mé světlo všech nadějí,
mé srdce láskou k tobě hoří,a všechny mé lodě k mysu láska dospějí.

Chci tě líbat,hladit a vískat tvé vlásky,
toť mé skromné přání,doplout na mys lásky.
Tvůj maják ukáže mi cestu, rozbouřeným mořem,
tvá láska je mé prokletí a mím velkým hořem.

Má loď spustila už dávno kotvy,už doplul jsem,
zůstanu stebou navždy,neb plachty svinul jsem.
Tvá láska nezná hranic,tobě vzdávám hold,
propustím své námořníky a vyplatím jim žold.

Stebou je mi velmi krásně,stebou se cítím líp,
Pro tebe skládám tyto básně,neb zasáhl mě amoruv šíp.
Slyšíš jak mé srdce tepe?ťuká mám tě rád,
má krev už v jezero se slylo,a já jdu spát.

Má krev odchází z mého těla,lásko pomož mi
Když amor mě střelil což si chtěla,
vytáhni šíp,zacel mé rány,tvá láska uzdravý mě zcela.
Jsem rád že si se narodila,jsem rád že tě mám
jsem rád že má loď k tvému mysu dorazila,a že nezůstanu sám.

Moc ti děkuji za vše co pro mě děláš Zdeničko.
Autor Medvídek@.., 17.06.2007
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S úctou se skláním před chlapem, který
dokázal takové vyznání napsat a trochu
té Zdeničce závidím. Jen ten pravopis by
to chtělo trochu doladit.

20.06.2007 09:17:00 | Beáta

Krásné vyznání lásce

17.06.2007 05:32:00 | frany73

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí