Má milá je za mořem

Má milá je za mořem

Anotace: ***

Má milá je za mořem.
Prodírám se svými myšlenkami,
ale rozjet se za ní nemůžu.

Polibek na rozloučení jsem
promarnil,
já chlap...
se k jejím ústům nesklonil.

Chtěl bych mnohem víc,
než mohl jsem jí dát,
chtěl jsem sebe oklamat!

Marně teď toužím,
ruce zejí prázdnotou,
dal jsem jí prostor
a slovník na rozloučenou.

Potřebuju vědět,
že jsem ten jediný,
nestačí mně pohled,
úsměv svádivý.

Tak mně trochu pomoz,
měj se mnou strpení,
jsem hodně bezradný,
bez Tebe nejistý!

Klidně mne potrestej,
lásku moji už máš,
čekám tu na
T E B E ..a..
toužím v myšlenkách.
Autor devcatko z jetele, 17.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Jestli tuhle "tvá milá" četla, tak ji musela moc potěšit. Hezká!

20.06.2007 16:26:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí