Až zemře láska

Až zemře láska

Anotace: Až zemře tvá láska...

Až zemře tvá láska ke mně,za svitu Luny,
přestanou pro mne růže kvést,
a notypísní zmizí mezi struny,
já budu jen bolest v sobě nést.

Z očí zůstane jen pár vyhaslých plamínků,
jenž kdysi chtěly tolik žít,
srdce rozbité na tisíce kamínků
vzpomínkya na lásku,která už nelze navrátit.

Den obleče si tmavý plášť
a stromy i vítr utichnou,
uslyším posměch i lidskou zášť,
žal jenž nutí mě v trny růží pokleknout.

Zbrocena krví od těch ostrých hran,
naposled jméno tvé vykřičím do ticha.
Ulehnu na mech,měkký jak tvoje dlaň,
které mi kdysi-chtěly tolik pomoci..
Autor Jeskynka, 17.06.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z kamínků se dá udělat mnohem zajímavější mozaika ;)

17.06.2007 18:26:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí