Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: neštastnik co přišel o svou lásku

Napouštím vanu,leju si tam pěnu
včera jsem pohořel,a opustil ženu
já zasloužím si přes hubu
udělal jsem velkou chybu
kéž bysme se zase sešli
bez tebe si můžu hodit mašli
kdyď tak štastný byli jsme
ted svědomí mám nečisté
Bez tebe to bude krutá noc
Lásko,ty mi chybíš moc
můj život nemá hlavu ani patu
bez tebe jsem šachu matu
koukám do kamen,jak dřevo praská
Budu na tebe stále myslet,ty jsi moje láska
Autor inzenyr, 17.06.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí