Sním

Sním

Anotace: Kde jsi?

Dnes nebe v dáli temna plane a teskně v krvi křičí,
proč hlad prázdnem ticha vane,
proč smutek srdce lásky ničí?
Proč? Provinilec jsem a byl jsem snad?
Nač uvnitř těla horký chlad?
Já požil opiát lásky, když líbal jsem rty - boky,
umíral a rodil se zas, oslepen a tracen můj hlas,
postižen úžasem krásky, chutnajíc vášně moky
a teď jsem sám a v ruce v slzách mé milé vlas.
Já jak kůl bez plotu, jak bez krve srdce,
poušť na velké řece, smutkem chátrám přece…
Ve tmě, v koutě jiných světů,
tělo mé pohřbeno pod hromádkou nuzných květů.
Já přepaden chtíčem a chutí s Tebou být…
Avšak sám a vědouce, že nemohu Tě teď mít…
A tak sním...
Autor Bojador, 17.06.2007
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne , procitene, moc se mi tro libilo.

17.06.2007 22:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí