S přílivem

S přílivem

Anotace: Láska je nemoc,která se nedá vyléčit...

S přílivem připlula nečekaně,plná krás,
oceánu to bralo dech a slunci jas.
Když přineslo ji k písčitému kraji,
rackové svými křídli tu něhu uvítali.

I luna pro tu křehkost bledla,
ztratila barvu,ztratila lesk,
nejednoho z nás tato krása svedla
když vedla ji touha i velký stesk.

A svými krůčky procházela se v lidských srdcích bez ptaní,
kde vnesla kousek sebe-a ledy začaly tát,
jak dlouhé a bolestné bylo toulání
než začala zplna rozkvétat.

Do krásných očí a dlaní se však ukryla,
když začali lidé si závidět
a celou zlatavou pláž voda pokryla,
zpět vzala si lásku a celičký její svět.

A vlna za vlnou omývaly její tělo,
spolu se solí,jenž zdobila ji každý vlas,
a tisíce lastur ji obklopilo-v tom oceánu plném krás.
Autor Jeskynka, 18.06.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí