Já a Ty

Já a Ty

Anotace: jo neni co dodat

Já a Ty

Vždycky si tak milý byl,
plný úsměvu,
proto ses mi tehdy zalíbil.

Dali jsme se dohromady,
bylo nám spolu fajn,
kde jsou ty příjemné časy,
nemáš ani šajn.

Ted chceš jinou,
kterou dobře znám.
Proč? Jsem snad špatná?
Je to mojí vinou?
Myslíš, že se Tě tak lehce vzdám?

Co vlastně chceš?
Mě nebo jí?
Někoho tady štveš,
a nebude to ta od koní!

Mám Tě ráda, to mi věř,
tohle není žádná lež!
Autor Isabela - Easynka, 18.06.2007
Přečteno 687x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí