Mažoretka

Mažoretka

Anotace: Pro mého Andílka,tu nejkrásnější holku pod sluncem!! Andílku miluji Tě!!!!!!!!!!!!!!!

Mažoretka

Její krása je nekonečná
proč nemůže být má.
Její pohyby tak smyslné
patří jí srdce mé!

Jen pro její oči
udělal bych vše.
Jen pro její oči
bije srdce mé!

Tvář andělskou má
jen o ní se mi zdá.
Její krásný smích,
neustále zní v uších mých!

Jen pro její oči,
udělal bych vše.
Jen pro její oči
bije srdce mé!

Má tvář jako anděl spásy,
chci se dotknout její krásy.
Je tak obyčejná a přece krásná,
každá hvězda před ní zhasla!

Jen pro její oči,
udělal bych vše.
Jen pro její oči
bije srdce mé!

Ty chvíle s ní
byly štěstí mý.
Ty chvíle bez ní
jsou jen utrpení!
Autor Romeo91, 18.06.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D proč je název mařoretka?? a ne mažoretka?? :D

05.07.2007 16:04:00 | sabaku no Gaara

prosím po přečtení napište komentář

18.06.2007 14:21:00 | Romeo91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí