Už jen vzpomínky...

Už jen vzpomínky...

Anotace: teď už žiješ jen v mých vzpomínkách, které jsou stále velmi živé...

Ne, já na tebe stejně nezapomenu,
a stejně s tebou ve svých snech dále budu.
Krásné úsměvy, pohlazení,
Působilo na mě jako okouzlení.
Polibky a něžné dotyky ale vážně…už jen vzpomínky.

Teď mi pověz…a co ty??
S jinou jsi, lhostejnost??…a co tvoje pocity??
Nikdy nezapomenu na tebe,
Ale ty možná brzy zapomeneš na mne…
To se nesmí stát…
Autor Laivindil, 18.06.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo vzpomínky zůstanou.

13.09.2007 22:07:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí