Zamyšlení...

Zamyšlení...

Anotace: .

Ležím si tu na zádech a přemýšlím skromně,
vložila jsi svobodu po týdnech zas do mě.
Dekuji ti mnohokrát, za krátký omyl lásky,
poučen jsem dosyta a nemam z toho vrásky.
Pro lásku se obětuje, pro lásku se tratí,
ty utekla jsi zbaběle a jednou se ti to vrátí.
Děkuji ti za chvíle, co byly tebou krásné,
děkuji ti za dny, které láskou byly jasné.
Nyní všechno končí a zase něco začne,
néééé neděkuji tobě, teď vím, že chvíle jsou to spásné.
Autor D@ve, 18.06.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí