Pro Lucku...

Pro Lucku...

Anotace: ..

Lucinko, ty sladký květe,
Cely můj radostny světe,
Moje srdce tiše hřeje,
Když láska nám společně přeje,
Byly kdysi chvíle,
Naše společné píle,
Ať vrátí se ten šťastný čas,
A problémy ať vezme ďas!!
Autor D@ve, 18.06.2007
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí