Bolest

Bolest

Anotace: sám sebe presvedčovat, že neni pravda něco co je zjevné je fakt hloupost...

Hroby lásky všude kolem mě jsou,
zničené duše, spasení nad vodou.

Konec krasné chvíle, chcípni bídná svině
nekonečná zášť, mám ze slz já plášť

Není žádná láska a nikdy nebyla
to jen, chudé srdce si šlechtila

Kolem pusy samý med,
po zádech teď stéká krev

Já já já jenom já...to ty znáš...
Autor Sebastian_13, 18.06.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí