Když oči říkají "nenávidím"

Když oči říkají "nenávidím"

Anotace: věčné téma...žádná láska páska...jen syrovost sama

Kouřím jednu od druhé
a nemám toho dost.
Já moc dobře vím,
že mě to jednou zlomí.
Kolem plavou labutě
a já se vysmívám
jejich věčné lásce
i přesto, že jim ji
v hloubi duše závidím
Had pochybností se
mi omotává kolem těla
pořád blíž a stále víc.
Říká mi "udělej to"
Hážu kameny na ta nebohá zvířata.
Štvou mě jejich spokojené pohledy.
Jsem zklamaná láskou
všechno mě bolí.
Vítr mi šlehá do tváří
a slova tečou do tmy.
Ten had ve mě se dusí
všemi pocity
viny, smutnku štěstí a lásky.
chci se ho zbavit,
ale nejde to.
Nemám na to dost sil.
Vyčerpává mě má přetvářka
a ty nemůžeš pochopit
proč se směju, když
oči říkají "nenávidím"
Autor Maddean, 18.06.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí