Zloděj

Zloděj

Anotace: ukradl to nejcennejší...smích.

Úzkost prochází mým srdcem,
sucho v hrdle mám,
přiznávám, že strach dostávám.

Život rozdal svoje karty
ne - nesmíš, nelíbej mě na rty!
Už dávno nejsem ta stejná dívka,
po které se ti tolik stýská.

Úsměv zmizel z mojí tváře,
byla to (asi) krádeš
a zlodějem jsi byl TY!
Autor Kariš, 18.06.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí