Ikarus

Ikarus

Anotace: Ikarus a jeho pád.

Nezměrný prostor širého nebe.
Kde mám lásko hledat Tebe?
Snad uletělas mi jak pták.
Vystoupala vysoko do oblak.
Mě zanechala tomuto světu.
Život můj bez Tebe změnil se v pustou dlouhou větu.
Proč je to tak?
Proč nemůžu být taky pták.
Pustit se za tebou do oblak.
Obletět celý svět, kéž nalezl bych Tě má lásko hned.
Křídla mi však utrhána byla.
Poutá mě se zemí nepřekonatelná síla.
To tys tak chtěla.
Autor Plato, 19.06.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí