Se jménem,bez jména..

Se jménem,bez jména..

Anotace: já za lásku k Tobě vážně pykám..ještě pořád

Spala jsem venku,a noc byla studená
-zdál se mi sen,a byls v něm ty-
Se jmémen,bez jména

Štastná a neštastná,na srdci zraněná
-ptala jsem se hvězd-
Co láska znamená

Jen slané slzy mi stékaly po tvářích
-a měsíc v úplňku se mi smál-
Milovat Tebe je prý hřích

Byla jsem pro Tebe kdys víla spanilá
-tys ze všech karet byl ta nejvyšší-
A na tu kartu jsem život vsadila

Slepá láska mě dovedla k místu,tam nebe se zemí se stýká
-v tom místě mi v srdci uhasl žár-
Protože víš,za lásku se pyká
Autor Michelll, 19.06.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líblo...

09.07.2007 11:47:00 | Haňa,dívka do nepohody

To je cena za lásku..co můžem získat, můžem taky ztratit...
krásná:)

28.06.2007 20:03:00 | Favi

ale jo ...:) Originální rýmy ..

28.06.2007 19:48:00 | Zuz.

ale aj tak sa oplatí milovať, hm? krásna básnička!

28.06.2007 10:49:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí