Minulost

Minulost

Anotace: První lásko v mojem životě,bohužel sem byla moc naivní!

Nemělo se to nikdy stát,
ta noc se nemá vážně brát.
Jestli úlet nebo vztah,
v hlavě mi hučí na poplach.
Bylo tak težké napsat,
že se chceš se mnou jen vyspat?
Pravdu jsem po tobě chtěla,
ta však nikdy nezazněla.
Moje srdce stále čeká,
tvojí odpovědi se leká.
Stejně vím, že řekneš ne,
a jak to pak dopadne?
Vůbec už nebudem se znát,
toho se já musím bát.
Chci cítit jen vřelý cit,
to jediné od tebe budu chtít.
Nejradši bych ti dala ránu,
za to co se stalo v jednu k ránu.
Srdce na kusy mám,
co já teď s ním udělám?
Mé myšlenky letí zpět,
čekají tvou odpověď.
Srdce na dlani sem dala,
tělo své jsem odevzdala.
A co ty na to moje zlato?
Autor mist, 19.06.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduchy, ale hezky... =)

19.06.2007 09:06:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí