Nevěř hezkým slovům

Nevěř hezkým slovům

Anotace: ...nemusejí být vždy pravdivá...

Zhasni světlo a přestaň se už ptát,
odpovědi na svoje otázky chtěla bys znát?
Ale co když je lepší, když ti bude lhát.
Tak hezky se poslouchá, když říká "mám tě rád"!

Ale věřit mu po tom všem není možné,
věřím ti, že je to hrozné!
Už tolikrát tě nechal samotnou,
na dně a tak bezmocnou...

Nevěř hezkým slovům co ti našeptává...
Autor Kariš, 19.06.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám. taky už nevěřím. nemůžu.

28.06.2007 20:32:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí