Chci

Chci

Anotace: Kratinká básnička...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Chci teď klid
v sobě mít,
pravdu znát,
lžím se smát.

Chci si věřit,
lásku měřit,
v tebe doufat,
trochu zoufat.

Chci tvou lásku,
žádnou masku.

Chci ti říct,
že nic víc
než tvůj cit
musím mít!
Autor Keilanne, 26.04.2005
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí