Podívej,padá hvězda

Podívej,padá hvězda

Anotace: ........padá hvězda a já sním...je krásné,když můžu být s ním

"Padá hvězda."
...."To je krása."...
..."Ač Tobě se to možná tak nezdá."

´´Jen povídej.´´.....
´´Poslouchám.´´
´´Hlavně své sny nikdy nedej.´´

"Jaká krása to je,
když hvězda z nebe jako by spadne."
"Je to jako květina,když zvadne."....
......"Zvadne,ale důstojně."
......"Neodejde."...."Jen zůstává v naších srdcích obstojně."
"Podívej.".....
...."A další."
"Je to jako,když prší."
....."Zlatý déšť připomíná mi to."

´´Koukám.´´......´´Leskne se v Tvých očích.´´
.....´´Že ty jsi vyvolená hvězdných kočích...´´
´´Třeba jedna spadla pro Tebe.´´

"Od koho by asi tak byla?"....

´´Netušíš?´´.....
....´´Tak krásná jsi,když sníš.´´

"No přece od Tebe."
Autor Haydée, 19.06.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ehm, hviezdny:-)

02.07.2007 15:12:00 | gallatea

krásny viezdno- láskový dialóg pretavený do krásnej básničky!

02.07.2007 15:11:00 | gallatea

zvláštní a pěkné

27.06.2007 21:14:00 | kroužek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí