Slzy

Slzy

Anotace: ....

Slzy po tváři stékají,stále doufám potají,
vždyť miloval mě a měl rád.Proč?
Proč,už mě nechce znát,své srdce,
jsem mu do dlaní dala,tak ráda u něj
usínala,a dnes vše končí,štěstí,láska,
zavírám smutné oči.
Autor Aluna, 19.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, básně ti jdou!

22.06.2007 15:47:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí