Pro Staníka

Pro Staníka

Anotace: Velká písemena v básni Vám vytvoří můj vzkaz

když nevidí(M) tě, jakoby mi vybledl den,
když nespatřím tě, jakoby oslepl můj nekrásnější sen
celý den na opuštěném místě bloumám sáma,
pro ostatn(I) to však není žádné drama
to jen já na temnou noc čekám
a ranního úsvitu s(L)unce se lekám
to jen noc mi dovolí ležet vedle tebe
a ve sn(U) se spolu dívat na hvězdné nebe
když ale budík zazvoní,má postel je prázdná,
(J)en tvoje vůně zavoní a já vidám se do prázdna
už nikdy ne(U)dělám tu chybu samou,
musela bych si dát o zeď hlavou :D
ale když pak příjde (T)a vytoužená sobota,
je pro m(Ě) celý den s tebou jako nepoznaná novota
jen s tebou jsem opravdu šťastná
a každičká chvilka s tebou je krásná
(STANÍKU)ty jsi má šance jediná
jak se tenhle život v kráse a lásce přežít dá!
Autor mist, 20.06.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí