KOLIKRÁT???

KOLIKRÁT???

Anotace: Pro toho,pro koho je vlastně všechno:D...je to vlastně..takovou omluvenkou:)...nezlob už se na mě prosíííím...a je to pokus:Dno...ehm...pokus radši neee:D:Pza rohem před rohem byla sranda 4ever...nezapomenu nikdy!!!SMÍÍÍCH...:Dbude mi smutno:(

Povídej mi dneska před spaním
Povídej…

Ošizená nezastáním
Toužila přiložit prstíky na polštář
Tolikrát
Kvůli Tobě
nelítat

A jen já tuším,že to nikdy nebude jiný
A že to prostě nebude stejný..

Vrať se zase
Až budu usínat s pravdou na víčkách
A Ty mě budeš hledat
V nekonečných záclonách

Umíš se dotýkat paprsků?
Který pálí bez otázky
Vyznání z milionu nevšedních úletů
Milujou
Bez lásky

a

Češou Ti vlasy
ty,ve kterých si minule hrála
A hledala štěstí
Však se bála

Zítřku a dalšího opitýho rána
Kdy budeš vstávat sám
A ona?sama

Drželi se za ruku
A smáli se tomu,co bylo
Však do snění je
Probudilo…

Brouzdali se v šlépějích sluncí
A smáli se jeho svitům

Odrazům posledních zvonění
A slz
Který spolu v lásku už nezmění

A těšila se na další povídání
Zítra stejný
Nepoznání



Připomněl jsi mi,že kytky musí taky růst
A děti se musí smát
Tak povídej
Kolikrát??

„Nerozsvěcuj!!
Vždyt víš že se bojím světla
Připomíná ráno“…

Víš když budeš pochodovat po parapetu
A sjíždět ho pohledem
Pak pošeptej mi krásný slova
A slib mi zítřek
Zas a
znova
tak jak minule
tak jak včera


probudit se zaslepená
probudit se jiná
to rozhlasová ozvěna
připomíná
že včerejšek byl vlastně naivním snem
a dnešek probuzením do reality
však umíš být akorát opilým ránem
a umět se chlubit neprosněnými city…

to strach mě naučil poslouchat
a učil mě k ránu
umírat

však dneska je to vlastně jiný
umírat
je nepovinný
Autor Katka Z, 20.06.2007
Přečteno 567x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stejny koment jako v předchozim "dile" viš katko.. ty jsi takovy portugalsky serial pro senory.. jednou je to o ničem jednou o něčem a jednou se u toho breči..

a ve vysledku.takova esmeraldka je nezapomenutelna.. takže.. jsi moje esmeralda :-)

08.07.2007 21:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Moc krasně jsi basnicku napsala .. je opravdu moc krasna.

08.07.2007 20:40:00 | carodejka

skvela, nemam slov

21.06.2007 18:50:00 | Gabika

Co máš furt s tím opitým?:-D

20.06.2007 20:01:00 | Punk-Girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí