Zvláštní nálada

Zvláštní nálada

Anotace: tak ,nekdy pocity vitšzí nad...vsak vis

Jsem tu a tam,
poslouchám čas.
Jdi dál.Husa a klas.
Nevadí co říkám.
V hlavě však rodí se plán.

Barevný s nocí se zdá,
nad ránem bledne a...
zitra?
Co naděláš, myšlenek pár,živoří,
mozek už netvoří.

Jsem tu však stále,
a vím že i ty,
cítím.
Rozhrnout záclonku chci,
říci...
pojď....se mnou,pojď.
Autor nene, 21.06.2007
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí