(prohraný) Útěk za láskou

(prohraný) Útěk za láskou

Anotace: když běžíš za láskou někdy to dopadá tak,že se probereš moc pozdě a už nestíhneš doběhnout ani ten poslední kousek lásky

Prkna co znamenají svět
stojim na nich a už bude pět
do prázdného hlediště koukám
kus pasáže si broukám
moje srdce krvácí
pro lásku co zavřenými dveřmi odchází
rozeběhnu se za ní
nikdo v sále jinej není
jenom já a láska
bíle světlo
něco,co na zem mě položilo
nestihla jsem jí doběhnout
stačilo se rychlejí rozběhnout
proč ona odešla přes ty dveře?
proč já nemůžu najít sílu a otevřít ty klece?
Autor meggie.004, 21.06.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí