TANEC

TANEC

Anotace: Boj s láskou....(nebo chemií?)

Bojuji v jiným levelu
a nemám šanci.
Chtěla bych tě jen tak vyzvat k tanci.

Žádné brutální tango,
jen pomalej blues.
Ale přesto chci být múza múz.
Inspirovat k letu ke hvězdám,
takovej růžovej jemnej klam.

Holka, co tě má ráda,
i když všechno ví.
Ale taky slečna, co tě nechá na holičkách,
protože slz má plný víčka.

Ženská, která tě vždycky bude plná,
přitom už budeš někde pod drnem,
ale koneckonců vzato,
takhle to přece chcem.
Autor Květa, 21.06.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí