Kouzelník

Kouzelník

Anotace: Čaruju a čaruju

Vykouzlím kraj bez červánků
kouzlem klopotným
přičaruju snění spánku
na přání a bez ustání
vkrádám do snů
ruším spaní
odhalím tě až ke kosti
ve všech mezích intimnosti.
Autor Elvíra Adamsonová, 21.06.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí