dešťová

dešťová

Anotace: a mokrá

V tvých vlasech
/zmoklých deštěm/
četl jsem
signály z vesmíru

mezi deštovými kapkami
kličkují zběsilé, leč přec slepé hlavy
a jejich pláč
/mávání sovích křídel/

v očích mám příliš deště,
než abych tě viděl,
než abych tě slyšel,
než abych tě znal....

já tě jenom cítím

mokrou
zmoklou
deštivou...

Prahu.
Autor Franti, 21.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí