Vyznání

Vyznání

Anotace: ...ale tajně :p

Obmotám si okolo prstu
prstýnek z tvých vlasů.
Ušiji si tajně vestu
z tvého hlasu.
Schovám se, až okolo půjdeš,
pokorně přiznávám,
nevěděls, nevíš a vědět nebudeš,
mlčím a když ne, lžu vám.
Autor Miiemu, 22.06.2007
Přečteno 812x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí