Báseň pro lásku

Báseň pro lásku

Anotace: vyznání

Báseň pro lásku

Je tak krásné býti s Tebou,
kolébat se Tvojí něhou, prožívat ty
krásné chvíle, není k tomu třeba píle.
S láskou se mi lépe žije. S Tebou Lásko, krásně, čile.
I když jsme jen spolu krátce, prožívat se nám to zachce.
Znovu, znovu zas a zas. Ty chvíle jsou hned kouzelné ,
nádherné a bezedné. Pak však každá chvíle končí,
neradi se od sebe loučí, ty dvě Naše maličkosti.
Těším se na Tebe dosti. Dospat ani nemohu,
až ti s láskou pomohu.

Až však uvidím Tě, na rty rychle políbím Tě,
ten polibek pak bude sladký, vlhký, dlouhý, jemný hladký.
Ani popsat se to nedá, prožít se to musí teda. Pokud mi to dovolíš,
kus velké lásky okusíš, takové co ráda laská, mazlí se a laská, laská.

Tahle báseň je jen Tvá, nikomu se nedává. Nikde
jinde ji nenajdeš, vznikla z lásky, tomu věř. Teď víš co
k Tobě cítím, popsat se to nedá ničím. Ani báseň nezná slova
co popsala by lásku zcela. Slovem lásku vyjádřit, je těžké
nelze to nějak vysvětlit.

Láska je věc velmi plachá, někdo o ní jenom tlachá.
Můj případ to však není, lásku beru přes kamení, skály,
ocel velké dálky, beru jí jak krásné dárky, co nám někdo nadělil.
Velmi za to děkuji, za to že Tě MILUJI!!!
Autor glumik.24, 22.06.2007
Přečteno 1536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí