Koupelnová

Koupelnová

Anotace: mozaika

Sbírka: Studna

v pozdní koupelnové pěně
dávám vplen své tmavé já
o city škemrám neprodleně...

mé ebenové já
seškrábeš ze stěn
z mokrých žlutých dlaždiček
ty dvě tři kapky...
vypij je prosím...
anebo si je vemni do spánku

pro ten dotek ebenových červánků...

mokrý, slaný oceán
tam někde v dáli
ten, pro který jsme lhali
pro který jsme si lhali
my, my jsme klamali
sebeklam
plakali
mokré žluté slzy
na dlažičky...

ale teď, když neprodleně
plavu v ebenové pěně
mám ty svoje pozdní city
nazpátek.
Autor Franti, 23.06.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíš pocity z lásky poeticky podat v mnoha podobách...

23.06.2007 19:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí