Spěchej

Spěchej

Anotace: zas jedna podivná...

Spěchej já nejsem pomalý
tvou duši vtloukám si do hlavy
tvé tělo vrážím si do duše
v podivně vášnivě předtuše
já tuším a ty už víš
já v tobě o kousek blíž

chvíli buď mojí nespěchej
miluj mě a pak se ptej
já nejsem nic jen okamžik
o kterém chtěla sis snít
miluj mě já tebe v okamžiku
vezmu si na vlně hříchu

láska a nebo chtíč
spolu jsme a přece pryč
spolu jsme od sebe navěky
do sebe krásně zakletí
otroci v hlasitém tichu
touží zas děti hříchu
Autor kroužek, 24.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět jedinečná, kouzelná. Dík :o)

25.06.2007 07:51:00 | Hesiona-Essylt

Paráda!!! :-D

24.06.2007 21:08:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí