Mízní

Mízní

Anotace: tekutiny slz

Táhlé smutky šedých dní
dní vínových
po dechu lapám

v lepivých pavučinách.

Žiju, co se dá
ve dnech vínových
do skleněná karafy
chytám svoji fialovou
tekutinu mízní.

Pomalu stéká po stěnách
a její klid nedává mi spát
/otočit se a slyšet tvůj klidný dech
na místě, kde už nespáváš/

studenou deku přitisknout
ke ztuhlým, horkem ztuhlým ústům
bez ohledu na chybějící slzy
plakat
úlomky karafy.
Autor Franti, 24.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí