Díky Tobě...

Díky Tobě...

Anotace: .Díky.

V tvých hlubokých očích
dokázalo by se ztratit
i lodí pár
a krůpěje pocitů vodních par

A v něžné hloubce tvých slov
dokázal by člověk naleznout
chladný kov
v teplém objetí

Ve zvědavé roztomilosti
tvé neprobádané mysli
nenašli bychom zlosti
...aspoň to si ta malá blondýnka myslí...

Ani nevíš...
kolik jsi toho dokázal změnit
že díky Tobě
lépe rozumím sama sobě.
Autor mattoni.uz.neni, 24.06.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ani nevíš...
kolik jsi toho dokázal změnit
že díky Tobě
lépe rozumím sama sobě.

Moc hezké, je to přesně můj případ a navíc krásně vyjádřeno. Děkuji, tleskám.

25.06.2007 09:44:00 | awa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí