Svlékni se

Svlékni se

Anotace: jen tak

Svlékni se lásko do naha
když nechybí ti odvaha
spoutám tě pouty rozkoše
tvé tělo vezmu si bez duše
duši si uloupím bez těla
duši co tělo nechtěla

bezbranná v lásce
bezbranná v milování
steny Ti cudnost nezachrání
neboj se lásko, dej se mi
najdem se někde nad zemí

vinná stejně tak nevinná
klín pohárem bez vína
hlasitě sténej si tiše
pekelní hadi tančí ti v břiše
ďábel se ptá
píše Ti na tělo
smělo se a nebo nesmělo

tvé tělo tančící had
chlípná jsi
měla jsi hlad
tvá horká duše bez těla
nebyla vůbec nesmělá
Autor kroužek, 24.06.2007
Přečteno 660x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vše pravda pravdoucí, po těle duši prahnoucí, mít den i noc, v rozkoši skrytá moc...

27.06.2007 17:04:00 | Rybí_kost

Ovšem tahle je ještě lepší 'o)

25.06.2007 07:53:00 | Hesiona-Essylt

Jejda! Že ses ale rozjel! Nicméně - píšeš moc hezky
a tuším i lepší náladu. A tak to má být. Ahoj J.

25.06.2007 03:09:00 | Judita

Opravdu moc pekna.

25.06.2007 00:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí