Od jara do rána

Od jara do rána

Anotace: Láska mě vznese, jen abych pak psadla z větší výšky...

V nohou mám píchlé trny z růží
a ty strháváš mi z těla kůži.
Moje kůže, věčná maska,
co myslíš, že zmůže tvoje láska?

Srdce se hroutí, jak hroutí se svět,
přetvářka z proutí taje jak led.
Nechci ji sundavat, je to má ochrana,
ty se chceš milovat o jara do rána.

A až jí odhodím, hranice zmizí,
přestaneme si být cizí.
I nenávist znamená, že mi jedno nejsi.
Ale slova ani písmena nenahradí city, Merci.

Bojím se, že když si tě pustím k tělu,
dám průchod vojákům i dělům.
Všechno se zkazí,
a i čas se zmrazí.
Budu zase sama
od jara do rána...

já a fatamorgána.
Autor Mišpule, 25.06.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbily se mi až poslední verše ...

27.06.2007 19:38:00 | Zuz.

moc hezký:)

25.06.2007 19:43:00 | Ellfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí