Dva blázni

Dva blázni

Anotace: skromné dílo plynoucí ze chvilkového štěstí....

Dva blázni

Stojíme tu jak blázni v dešti
Stojíme tu a zatínáme pěsti
Že všechna životní úskalí hravě zvládneme
A na cestu lásky se pak dáme

Stojíme tu jak blázni v dešti
Stojíme tu a užíváme si štěstí
Že my dva jsme tu spolu
Nemohu a nechci se pohnout ani trochu

Stojíme tu na kraji silnice
Samota nás opustila a nevrátí se nikdy více
Stojíme tu láskou zaslepení
A víme, že není úniku před ní
Však jen blázen by utíkal
Zázraku

Stojíme tu na prahu života svého
Ty dotýkáš se srdce mého
Stojíme tu do skonání světa
Já přešťastná jsem až zazní tato věta
Miluji tě
Autor Dragita, 25.06.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Po obsahový stránce to není špatný, ale souhlasím s předchozím komentem. Líbí se mi tvoje důvěra ve věčnou lásku. Holt mladá ženská :-) Jen počkej, však oni tě chlapi naučí!

29.06.2007 20:32:00 | G30R63

Ten rytmus hodně vázne...

28.06.2007 19:26:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí